Saran: Ali Koç'un yanındayız
İş insan ve Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, ekip olarak Ali Koç'un yanında olduklarını ve 2 Nisan'da gerçekleştirilecek Genel Kurula katılacaklarını açıkladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İş İnsanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı Olağanüstü Genel Kurul çağrısına yanıt verdi.
Sadettin Saran, 'Ekip olarak kulüp yönetimimizin yanındayız. Fenerbahçe kongre üyeleri, sayın başkanın 2 Nisan olağanüstü genel kurul çağrısına kulak vermelidir. Biz o gün orada olacağız' şeklinde konuştu.
NE OLMUŞTU?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün akşam oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçına ilişkin kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Ali Koç, dün yaşanan olayların organize bir şekilde yapıldığını ve takımı gerekirse ligden çekileceğini açıkladı. Ali Koç, aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı.
Ali Koç son olarak 2 Nisan tarihinde Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurula gideceğini ve burada takımın ligden çekilme durumunun da değerlendirileceğini açıklamıştı.
Vatandaşa 500 milyarlık ek yük gelebilir!
Ali Koç'tan şok istifa: Bir şeyler dönüyor
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olayları çıkartanlar tek tek yakalandı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar dünya basınında: Türklerden acımasız meydan savaşı
Trabzon'da İsmail Kartal'ın kafasına yabancı cisim atıldı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı
Fenerbahçe, Trabzonspor'u evinde 3-2 yendi
Fenerbahçe'nin Avrupa'da rakibi belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç neden adliyede?



YORUMLAR
Yorum Yap