Rus milyarder Abramovich'den kelepir satış: Londra'daki mülklerini satıyor; Chelsea'yi satmaya çalışıyor
Britanya İşçi Partili milletvekili Chris Bryant, Chelsea futbol kulübünün yönetimini devreden Rus milyarder Roman Abramovich’in Londra’daki mülklerini sattığını söyledi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İsviçreli bir milyarder ise, Chelsea Futbol Kulübü’nü satın alması için kendisine ulaşıldığını aktardı.
Bloomberg’de yer alan habere göre, Britanya İşçi Partisi’nden Chris Bryant Parlamento’da yaptığı açıklamalarda Rus milyarder Abramovich için “Yaptırım uygulanmasından çok korkuyor bu nedenle yarın evini ve sonra diğer mülklerini satacak” dedi.
İsviçreli iş insanı Hansjoerg Wyss ise üç potansiyel alıcıyla birlikte kendisine Chelsea Futbol Kulübü’nü satın alması için teklif götürüldüğünü söyledi.
İsviçre basınına konuşan Wyss, Abramovich’in kulüp için “çok istediğini”, birkaç gün düşüneceğini söyledi. Wyss “Bütün diğer oligarklar gibi o da panik içinde” dedi.
Britanya, Rusya’nın Ukrayna işgalinin ardından 100’den fazla kişi ve kuruma yaptırım uyguladı. Abramovich şu ana kadar bu listede yer almadı.
Abramovich, hafta sonu Chelsea Futbol Kulübü’nün yönetimini devretti.
Ekmeğe zam yolda! Buğdayın fiyatı uçtu
Goldman Sachs: Türkiye'de enflasyon yüzde 60'la zirveyi görecek
Güral Porselen yeni fabrikada kadın istihdamına öncelik verecek
A101'de satılan ünlü yoğurt markasında ne tespit edildi?
Rekor patlama! 111 zeytinyağı markasında sahtecilik tespit edildi
Bakandan ihracatçılara müjde: Geçiş hızlanacak, maliyet düşecek
Dış ticaret açığında yüzde 142'lik rekor artış
Şubat ayında ihracat yüzde 25’lik artışla, 20 milyar dolar oldu
Benzine 88, motorine 1 lira 51 kuruş zam geldi



YORUMLAR
Yorum Yap