ROK'dan eski eşine ağır hakaretler: Loser insan
Geçtiğimiz yıl anlaşmalı boşanan gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’ya manevi tazminat davası açtı. Dava dilekçesinde Kütahyalı’nın Alçı'ya mesaj yoluyla ettiği hakaretler de yer aldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Bir süre önce evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandıran Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Nagehan Alçı, avukatı aracılığıyla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
Nagehan Alçı'nın avukatı Gözde Egemen söz konusu dava ile ilgili detayları Odatv'ye anlattı.
Kurban Bayramı öncesi ceza davası açılması talebi ile savcılığa şikayette bulunduklarını ifade eden avukat Egemen dün de manevi manevi tazminat davası için dilekçe verdiklerini söyledi.
RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA AİT BİR TELEFON DA DELİL OLARAK VERİLDİ
Ceza davası için verilen şikayet dilekçesi ile birlikte Rasim Ozan Kütahyalı'ya ait bir telefonu da savcılığa teslim ettiklerini ifade eden telefonun içinde deliller olduğunu ve telefon incelendiğinde Kütahyalı'nın müvekkiline çeşitli hakaretlerde ve suçlamalarda bulunduğunun ortaya çıkacağını söyledi.
HAKARET MESAJLARI DİLEKÇEDE
Dilekçe'de Kütahyalı’nın Alçı’ya attığı hakaret içerikli mesajlarda yer aldı.
"loser insan", "loser yaratık", "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil", "köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "onurlu ol, gururlu ol", "Nagehan sen idiotsun, salaksın", "ruhen çirkin bir insansın”, “için çürümüş, bunamış, bunak", "Öldün sen öldüüünnnn", "seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar"
ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE HAKARET
Dilekçede üçüncü kişilere de hakaret edildiği, Nihal Bengisu'ya ve Nagehan Alçı'ya vatan haini dendiğini ifade edildi.
"ALÇI ADINA KREDİ KARTI ÇIKARMIŞ"
Dilekçenin dikkat çeken bir diğer bölümü ise, Nagehan Alçı adına çıkarılan kredi kartları oldu. Kütahyalı'nın Alçı adına çıkarttığı kredi kartlarını üçüncü kişilere kullandırdığı da dilekçedeki iddialar arasında yer aldı.

Deniz Akkaya'dan Fatih Portakal'a: Karınızı nasıl aldatıyorsunuz, anlatayım mı?

Ebru Baki zammı aldı, ekrana çıktı

TRT canlı yayınında skandal olay: Gece 2'ye kadar pompa

İsmail Küçükkaya'nın annesi hayatını kaybetti

İsrail ürünlerini boykot edip Coco Cola ile beleş maça giden gazeteciler kimler?

Acun açıkladı: TV8'in yıllık geliri 3.9 milyar lira

Erdoğan'dan muhabire: Bu ojeler ne? Ben mi rüyadayım

Medya ombudsmanı yazdı: Gazetecinin görevi ve şirket çıkarları

Fatih Portakal'ın yeni ücreti dudak uçuklattı

YORUMLAR
Yorum Yap