Ramazan Bayramı'nda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, bu gece yarısından çarşamba günü saat 07.00'ye kadar köprü ve otoyollar ücretsiz oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte yola çıkan milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Ramazan Bayramı boyunca bazı köprü, otoyol, metro hattı ve raylı sistemleri ücretsiz oldu. 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, 2 Nisan Çarşamba günü saat 07:00'a kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ulaşım ücretsiz oldu.

Öte yandan Ramazan Bayramı süresince Marmaray, Başkentray, İzban, Gayrettepe-Havalimanı metrosu ücretsiz olarak oldu.

Buna göre, (30 Mart Pazar) saat 00:00'dan 1 Nisan Salı günü saat 24:00'a kadar, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı ile belediyelerin yürüttüğü toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olarak sunulacak.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol