Piyasaya '128 milyar dolar' ateşi düştü: Euro yeniden 10 TL'nin üzerinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 128 milyar dolar ile ilgili açıklamalarının ardından dolar ile euronun ateşi yeniden yükseldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Dolar/TL kuru da 8,30'u aştı. Sabah saatlerinde dolar/TL kuru 8,25 lira seviyelerinde, euro/TL kuru ise 9,93 lira seviyelerinde güne başlamıştı. Gram altın da 479 lirayı geçti.
Euro yeniden 10 TL'nin üzerinde, dolar/TL kuru da 8,30'u aştı.
Sabah saatlerinde dolar/TL kuru 8,25 lira seviyelerinde, euro/TL kuru ise 9,93 lira seviyelerinde güne başlamıştı.
ALTINDA DA YENİ REKOR
Öte yandan gram altın da 479 lirayı geçti. Gram altın, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,5 üzerinde 479,1 liradan işlem görüyor.
Aynı dakikalarda çeyrek altın 790 lira, Cumhuriyet altını da 3.190 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.791 dolardan alıcı buluyor.
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 128 milyar dolar tartışmaları hakkında açıklamalarda bulunmuştu.
AK Parti'nin Meclis'te düzenlenen grup toplantısında konuşan Erdoğan "Ne rakam doğru ne rakama yüklenen anlam doğru ne de bu rakam üzerinden yürütülen kampanya doğru. Baştan sona yanlış, baştan sona cehalet" demişti.
Borsa Tatlıcısı Ali Gürsu'ya SPK'dan rekor ceza
2 Milyar Dolarlık vurgun yapan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer kimdir?
Dolar, avro ve altın fiyatlarında son durum
Kripto para piyasasında büyük şok! 2 Milyar Dolarla kaçtı
Paladyum tüm zamanların zirvesini gördü
Alman Commerzbank'dan şok rapor: Bir sonraki Lira krizi gelmek üzere
TL'de satış baskısı! Dolar ve altın yükselişe geçti
Bankalar Birliği Başkanlığı'na sürpriz isim seçildi
Gram altın 2021 yılının zirvesini gördü



YORUMLAR
Yorum Yap