Pegasus, Çekya merkezli Smartwings'i alıyor
Pegasus, Çekya merkezli Smartwings Grubu’nun tüm paylarının devralınması ve mevcut borçların temlik edilmesine yönelik anlaşmaları toplam 154 milyon euro bedelle imzaladığını açıkladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İşlemin, gerekli izinlerin alınmasının ardından 2026 yılı içinde tamamlanması hedefleniyor.
KAP’a yapılan açıklamada, sözleşmenin Smartwings Grubu ve bağlı şirketlerinin tamamını kapsadığı belirtildi.
Mevcut borçlar Pegasus’a temlik edilecek Pegasus, hedef şirketlerin mevcut pay sahiplerine olan borçlarının şirket tarafından devralınmasına yönelik alacağın temliki anlaşması da imzaladı. Bu adım, satın alma sürecinin finansal yapısının netleştirilmesinde kritik bir aşama olarak değerlendiriliyor.
Şirket, Smartwings Grubu’nun tüm sermayesi için ödenecek toplam bedelin, temlik yoluyla üstlenilecek borçlar dahil 154 milyon euro olarak belirlendiğini açıkladı.
Türk gıda devine bankalar kredi vermedi, tüccardan 1 milyar borç aldı
Tesla kumarı: Zarar 2 milyar doları aştı
Park Oran'da kaçak 'Mado' inşaatı!
Eti Bakır'ın deniz dolgusu 1 ay askıda!
14 günlük bütçe maratonu başlıyor!
Tapuda geri sayım: Bu tarihte 3 kat artacak
Kanal İstanbul güzergahında yeni ilçe kuruluyor!
Bilal Erdoğan, TÜSİAD'ı hedef aldı: Biriktirdiğiniz paralar nereye gitti?
Bir döneme tanıklık eden meşhur han satılıyor: İşte icradan satış rakamı




YORUMLAR
Yorum Yap