Palalı Sabri'ye yabancı kadınları fuhşa zorlamaktan operasyon
İstanbul'da düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 62 kadını gece kulüplerinde zorla çalıştırıp fuhşa zorladıkları gerekçesiyle 6 kişi gözaltına alındı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Çetenin elebaşının, Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi olduğu ortaya çıktı.
İstanbul'da Beyoğlu ve Beşiktaş'ta gece kulüplerine düzenlenen operasyonlarda çoğunluğu Fas uyruklu 62 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.
İş vaadiyle getirilen yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına ve cep telefonlarına el konulup fuhşa zorlandıkları tespit edildi.
Çeteye ait yerlerde tutulup VIP araçlarla gece kulüplerine götürülüp getirilen kadınların polis baskınlarından korundukları ortaya çıktı. Çete üyesi 6 kişi gözaltına alındı.
Çetenin elebaşının, Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi olduğu ortaya çıktı.
Gezi olayları sırasında, 'kasten yaralama' suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılan ''Palalı Sabri''nin yurt dışında olduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli mücadele, küresel saldırılara karşı bir baş kaldırıydı
801 Milyon Doları yutan Ankapark için mahkemeden şaşırtan karar!
Belediye Başkanı hakkında '100 Bin TL rüşvet' iddiası
Hürriyet yazarı Prof. Müftüoğlu: Aslında 4 pandemi var
Bakanlık, metroda İBB'ye rakip oluyor! Personeli de transfer ettiler
Berat Albayrak nerede görüntülendi?
Türkiye’de son 50 yılın en sıcak altıncı ağustosu yaşandı
Soylu açıkladı: Batı Karadeniz'deki sel felaketinde 82 kişi hayatını kaybetti
77 yıllık dava! Dehul Yaylası iki köyü karşı karşıya getirdi!



YORUMLAR
Yorum Yap