Oltayla iki metrelik yayın balığı yakaladılar, fotoğraf çektirip bıraktılar
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde sportif balıkçılıkla uğraşan iki kişi 2 metre uzunluğunda yayın balığı yakaladı. Balıkçılar “Sudan çıkardığımız bu yayın balığını ölçüp, hatıra fotoğrafı çekindikten sonra tekrar yaşam alanına geri bıraktık” dedi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Tekirdağ Saray'da bulunan bir gölette avlanmaya çıkan Barış Avkan ve Koray Kavaklıoğlu'nun oltasına yayın balığı takıldı.
Balığı çıkarmakta zorlanan balıkçılar yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından 2 metre uzunluğundaki yayın balığını kıyıya çekebildi.
‘Bu balık spin olta ile bugüne kadar yakalanan en büyük tatlı su balığı olabilir’
Yaklaşık 65 kilo ağırlığındaki balığı yakalayan ve ardından gölete geri bırakan Barış Avkan ve Koray Kavaklıoğlu, "Sportif olarak olta balıkçılığı yapıyoruz. Bu gece buraya kasna (tatlı su kefali) avı için gelmiştik ama oltamıza bu dev yayın balığı takıldı.
Spin olta ile yakaladığımız bu balık spin olta ile bugüne kadar yakalanan en büyük tatlı su balığı olabilir. Sudan çıkardığımız bu yayın balığını ölçüp, hatıra fotoğrafı çekindikten sonra tekrar yaşam alanına geri bıraktık.
Sürdürülebilir bir avcılık için tüm amatör balıkçıkla uğraşan arkadaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyoruz" diye konuştu.
Gökhan Özoğuz'dan dolar tepkisi: Ülke ekonomisi batmış!
Nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, Nazlı Çarmıklı'yla evleniyor
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı kendini mehdi olarak görüyor
Bu habere en çok Acun sevinecek!
Sosyeteye kötü haber: Tabak kırmaya yüzde 50 zam geldi!
İbrahim Kutluay kiminle aşk yaşıyor? Edwina gitti, youtuber geldi
Tarkan yetkili mercilere seslendi: Tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkın
Cem Yılmaz'dan eski eşine nafaka davası: 10 Bin Dolar çok
Naz Elmas ve iş insanı Erol Özmandıracı birbirini sildi!



YORUMLAR
Yorum Yap