NTV muhabirinin sözleri sosyal medyayı salladı!
NTV Washington Temsilcisi Hüseyin Günay’ın başka bir basın mensubuyla sohbeti sırasında ABD merkezli Associated Press (AP) kameralarına yansıyan sözleri gündeme oturdu. Olayın ardından Günay, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
ABD Başkanı Donald Trump'la ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Beyaz Saray’daki görüşmesi sırasında, NTV Washington Temsilcisi Hüseyin Günay’ın bir başka basın mensubuyla sohbeti sosyal medyaya bomba gibi düştü.
ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta Beyaz Saray’daki görüşmesi hakkında konuşan, NTV ABD Temsilcisi Hüseyin Günay’ın Amerikan haber ajansı AP'nin kamerasına yansıyan sözleri tartışma yarattı.
Günay’ın Beyaz Saray bahçesinde Anadolu Ajansı kameramanı Yasin Öztürk ile sohbeti sırasında “Türkiye bu görüşmeden hiçbir şey kazanmadı” ifadelerinin yanı sıra küfürlü değerlendirmeleri sosyal medyada gündem oldu.
“BİZ ALDIK, AMA BABAYI ALDIK”
Trump-Netanyahu görüşmesinin ardından Beyaz Saray bahçesinde Anadolu Ajansı kameramanı Yasin Öztürk'le konuşan Hüseyin Günay, görüntülerde şu ifadeleri kullandı:
“Hiçbir s.kim alamadılar, yani biz bir şey alamadık.”
“Biz aldık ama babayı aldık.”
“Hakan Fidan’ın üstüne oynuyorlar.”
“Bilal, damat, Hakan Fidan kavgası var. Üç ekibin kavgası.”
Bu sözler, AP’nin kaydettiği görüntüler üzerinden sosyal medyaya yansıdı ve büyük tartışma başlattı.
NTV Washington temsilcisi Hüseyin Günay, AP kamerasına yakalandı:
— Daily Türkist (@dailyturkist_) September 30, 2025
• Hiçbir s*kim alamadılar, yani biz bir şey alamadık.
• Biz aldık ama babayı aldık.
• Hakan Fidan’ın üstüne oynuyorlar.
• Bilal, damat, Hakan Fidan kavgası var. Üç ekibin kavgası.pic.twitter.com/g5go5cJeFE
BABA OLDUM
Görüntüler sonrası Hüseyin Günay’dan kısa bir açıklama geldi.
Hüseyin Günay, sosyal medya platformu X'teki hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün gündemdeki talihsiz yerim başka ama sizinle paylaşmaya can attığım bir haber vardı.
Bugüne denk geldi, tamamen tesadüf. Mutluluğumu sizinle paylaşmak ve bu sevincimize ortak olmanızı isterim. Baba oldum, artık hüso baba diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.
KOVULDU!
NTV yönetimi, ABD temsilcisi Hüseyin Günay’ın tartışma yaratan sözlerinin ardından iş akdinin fesh edilmesi kararını aldı.
Bahar Feyzan'dan Turgay Ciner'e: Herkes kendi kaderini yaşar yarim
Faruk Bildirici: Sen bir yalancısın Ahmet Hakan
CNNTürk'te en iyi yandaş kavgası: Şov yapma, pişman olursun!
Faruk Bildirici: Ahmet Hakan sonunda gazetecilik ayıbını itiraf etti
Uçaktaki sorular önceden mi gitti: Müthiş iddia
Faruk Bildirici, uçaktaki gazetecilere sitem etti: Erdoğan'a sorulacak sorular liste halinde bana geldi
Bir yılda üçüncü borç: Acun Ilıcalı 1.5 milyar daha istedi
Flash Haber TV'de herkesin işine son verildi!
HaberTürk, Show TV ve BloombergHT'yi kim yönetecek?




YORUMLAR
"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"! Daha öğrenemedin mi?
Yorum Yap