Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini serbest bırakıldı
Eski Korgeneral Metin İyidil'in yeniden tutuklanmasından önce gözaltına alınan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu ve gelininin serbest bırakıldığı bildirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın haberine göre, yargılandığı FETÖ davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan, istinafta beraatine ve tahliyesine karar verilen eski Korgeneral Metin İyidil hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı.
Bu kararından ardından İyidil'in gözaltına alınma sürecinde Nihat Özdemir’in oğlu Batuhan Özdemir ve gelini de gözaltına alındı.
TFF Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı
Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisi, yakalama kararının infazı için hemen harekete geçti. Ancak İyidil, yapılan aramalara rağmen adresinde bulunamadı.
Polis, İyidil'in aile fertlerince saklandığı şüphesi üzerine İyidil'in avukatı Abdullah Kaya ile Futbol Federasyonu Başkanı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu Batuhan Özdemir'i gözaltına aldı.
Bu iki isme İyidil'in nerede olduğu soruldu. Batuhan Özdemir, sabaha karşı Metin İyidil'in, eşi Aslı Özdemir ile birlikte Çankaya'da bir evde bulunduğunu söyledi.
Bu gelişme üzerine polis sabaha karşı 4.00 sularında o eve baskın yaptı ve İyidil ile birlikte Aslı Özdemir de gözaltına alındı.
Zira Metin İyidil, Nihat Özdemir’in yakın zamanda vefat eden eşi Gülseren Özdemir’in ağabeyi aynı zamanda Batuhan Özdemir’in dayısı.
Metin İyidil yeniden tutuklandı, soruşturma başlatıldı
Nihat Özdemir'in oğlu, gelini ve İyidil'in avukatı savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Metin İyidil yeniden tutuklandı, soruşturma başlatıldı
TFF Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı
Carlos Ghosn'un kaçışına yardım edenler ortaya çıktı
AK Partili Özkan: CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arazi kapattılar
Erdoğan: İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketi hazır
2020 yılı bedelli askerlik ücreti 35 bin 54 TL
Dolandırıcı ''Ponzi Arzu''ya rekor hapis cezası verildi
Gökçek'den bir ihaleye ikincisi hediye
Aslı Baş cinayeti davasında şok beraat kararı!



YORUMLAR
Yorum Yap