Nezih Barut'u Fenerbahçe için kimler ikna etti?

Abdi İbrahim’in patronu Nezih Barut, sarı-lacivertli kulübün yönetim kuruluna girdi. İşte perde arkası...

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Abdi İbrahim’in patronu Nezih Barut, dostları Hamdi Akın ve Mustafa Taviloğlu’nun ısrarıyla Ali Koç’un teklifini kabul ederek Fenerbahçe’nin yönetim kuruluna katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un teklifini kabul eden Abdi İbrahim’in patronu Nezih Barut, sarı-lacivertli kulübün yönetim kuruluna girdi.

Türkiye’nin en büyük ilaç firmalarından biri olan Abdi İbrahim’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Barut, Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Kelebek'ten Mehmet Üstündağ'ın yazısına göre Ali Koç’un daha önce de kendisine yaptığı teklifi, iş yoğunluğu nedeniyle kabul edemeyen Barut, bu kez yakın arkadaşları Mustafa Taviloğlu ve Hamdi Akın’ın ısrarıyla teklifi kabul etti.

Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran da başkanlık yarışında Nezih Barut’a ekiplerinde yer vermek istemiş ancak başarılı iş insanı o dönem bu tekliflere de sıcak bakmamıştı.

Nezih Barut’un Fenerbahçe’ye katılımı, sarı-lacivertli camiada heyecan yarattı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol