Naomi Campbell, Bodrum'da 10 tane sandalet almış
Hollywood ünlüleri, yıldız futbolcular, dünyanın en zenginleri ve hatta kraliyet ailesi üyeleri Bodrum'u kapı komşusu yapmış durumda. Bodrum'dan hemen her gün dünyaca ünlü bir ismin fotoğrafı geliyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Günaydın muhabiri Ersin Al, önceki akşam da Bodrum'da, bir dönem dünyanın en ünlü mankeni olan İngiliz Naomi Campbell'i görüntülemiş.
'Türkiye'nin fahri tanıtım elçisi' olarak anılan Ömer Karacan, 2001 yılında, Naomi'yi Bodrum ile tanıştırmıştı!
Naomi, o tarihten sonra resmen Bodrum aşığı oldu. Her yıl Bodrum'a gelen Naomi, bu yaz da geleneği bozmadı.
Ersin, Naomi'yi, botla geldiği Türkbükü'nde görüntülemiş. Ancak plaj kıyafetiyle karaya çıkan Campell, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmuş, hatta koruması müdahale etmeye kalkmış.
İşte buna anlam veremedim; her yıl geliyor ve her yıl da fotoğrafları çekiliyor, şimdi bu gizem niye?
Bu arada Campell, podyumların bir başka yıldızı Kate Moss'u da Bodrum'a alıştırmıştı. Bugün-yarın o da düşer.
10 ÇİFT SANDALET SATIN ALMIŞ
Bir botla Türkbükü'ne gelen ve yanında kadın arkadaşları ile koruması olan Naomi Campbell, fotoğrafının çekildiğini fark edince kendini bir sandaletçiye atmış ve oradan 10 çift sandalet satın alıp çıkmış.
Bülent Cankurt/Günaydın

Caroline Koç reklamları bedavaya getirmenin yolunu buldu

Nişantaşı'ndaki sahte estetikçiye şok ceza

Cemiyetin ünlü ismi kiracısı yüzünden kanser oldu!

İnşaatta çalışan Türk gencinin inanılmaz başarısı

Güzellik merkezi sektöründe neler oluyor?

Acun Ilıcalı dördüncü kez evleniyor

Sosyete şokta! İhanet, taklit ve iflas

Okan Buruk ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşıyor

Bakan Ersoy'un eşinin Instagram sevinci gündem oldu

YORUMLAR
Yorum Yap