Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal hakkında flaş fon iddiası: 11 milyar TL çıkış yaptı
Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, son üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar TL mi çıkardı? Gazeteci Yiğit Uzun’un gündeme getirdiği iddia, fon soruşturması sürerken dikkat çekti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Gazeteci Yiğit Uzun, Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal hakkında dikkat çeken bir fon iddiasını gündeme taşıdı.
Uzun, Melis Sandal’ın son üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar TL çıkış yaptığı iddiasını ortaya attı.
Uzun, sosyal medya hesabından Mustafa Sandal’a, “Mustafa Sandal, eşiniz Melis Sandal’ın geçtiğimiz üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar TL çıkış yaptığı doğru mu?” sorusunu yöneltti.
Hakkında gündeme getirilen bu iddiaya Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal'dan henüz bir yanıt gelmedi.
FON SORUŞTURMASINDA ÇIKIŞLAR MERCEK ALTINDA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasında, tasfiye edilen fonlardaki yatırımcı hareketleri de inceleme konusu oldu.
Başsavcılığın, tasfiye edilen fonlarla ilgili son üç aylık dönemde gerçekleşen çıkışlara ilişkin kayıtları talep ettiği ve yatırımcıların işlem hareketlerinin incelendiği bildirildi.
Bu kapsamda Yiğit Uzun’un gündeme getirdiği 11 milyar TL’lik Melis Sandal iddiası da soruşturmanın mercek altına aldığı fon hareketleriyle birlikte tartışılmaya başlandı.
MUSTAFA SANDAL'IN KAYINPEDERİ CİHAN SÜTŞURUP'UN TÜM MAL VARLIĞINA TEDBİR!
Öte yandan Mustafa Sandal’ın kayınpederi, borsacı Cihan Sütşurup hakkında da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen tefecilik soruşturması kapsamında işlem yapılmıştı.
Şubat ayında Sütşurup’un tüm mal varlığına tedbir uygulanmasına karar verildiği, ancak kısa süre içerisinde bu tedbirin kaldırıldığı belirtilmişti.
Tedbir kararının ardından Sütşurup’un varlıklarının önemli bir bölümünü İngiltere’ye kaçırdığı yönünde de iddialar gündeme gelmişti.
Söz konusu iddia da kamuoyuna yansıyan ancak resmi makamlarca doğrulanmış bir bilgi olarak açıklanmayan iddialar arasında yer alıyor.
Tera Yatırım CEO'su Emir Münir Sarpyener gözaltına alındı
107 bin kişi son iki haftada fona 68 milyar lira kaptırdı
Tera Portföy Başkanı Erdin Özel yakalandı
SPK'dan Fatma Betül Sayan Kaya'yı yakacak hamle!
Fona 50 milyon kaptırdı: Kendini böyle savundu
Erdoğan başkanlığında fon mağdurları için kritik toplantı: 1 milyonun altındaki yatırımcıların parası ödenebilir
Bu hissede 100 lirası olanın parası 2 liraya düştü
Fon soruşturmasında tutuklu sayısı 51'e çıktı
SPK'dan Emre Tezmen hakkında suç duyurusu ve 2 yıl işlem yasağı!




YORUMLAR
Yorum Yap