Muhammet Yakut'un Dilan-Engin Polat'la ilgili 'para aklama' iddiasına Engin Polat'tan yanıt: İt ürür
Dilan-Engin Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını iddia etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya'da yakalanıp 3 gün önce de serbest kalan Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında konuştu.
Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını iddia etti.
''Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine''
“Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü. Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü” ifadelerini kullanan Yakut, gazeteci Erk Acarer’in yayınında şu ifadeleri kullandı:
“Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammet Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor.
Holding sahibiydi. Allah belanı versin, hakkımda gidip şikayetçi oluyorsun. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…”
“İt ürür kervan yürür”
Engin Polat ise, bu iddianın ardından bir video paylaşarak sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “İt ürür kervan yürür” dedi.
''Yapmayın, bu günah: biz sadece işimizi yapıyoruz''
Söz konusu iddialar sosyal medyada kısa sürede gündem olurken Dilan Polat'ın yakın dostu aynı zamanda sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci arkadaşına destek oldu.
Ciğerci, kendi yaşadığı zorluklara değinerek, "Yıllar önce bana vergi kaçakçısı dediler, sonunda vergi rekortmeni oldum. Naylon fatura suçlamalarıyla karşı karşıya kaldım. Dilan'ın paylaşımlarını görüyorum ve kalbim sıkışıyor, bu kadar haksızlık olmamalı. Yapmayın, bu günah. Biz sadece işimizi yapıyoruz, sadece biz kazanmıyoruz. Çalışanlarımız var, onların da geçimini sağlıyoruz" dedi.

Pembe hayaller kurdu, 10 milyon TL dolandırıldı

Masal bitti, Şeyma Subaşı 4 ayda boşanıyor

EYT'den düşük maaş alan Hamdi Alkan takı işine başladı

Yanlış kanser teşhisine 900 Bin Lira ceza

20 kilo veren Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı

Mehmet Ali Erbil 6. kez evlenmeye hazırlanıyor: Gelin adayı 42 yaş küçük

Nazan Öncel saksı yüzünden Niyazi olacaktı!

Tarkan, Disney Plus hakkında günah çıkardı: Sessiz kalmamam gerekirdi

Estetiğe doymuyor: Sünnet derisiyle güzelleşecek

YORUMLAR
Yorum Yap