Mücahid Eker, TRT'ye atandı
Yaklaşık bir yıldır Genel Müdür Yardımcısı Hasan Öymez’in vekalet ettiği TRT Haber Kanal Koordinatörlüğü görevine Mücahid Eker atandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

TRT Haber’den üst düzey atama haberi geldi. Mücahid Eker TRT Haber Kanal Koordinatörlüğü görevine atandı. Eker, İletişim Başkanlığı Medya Koordinatörlüğü görevini yürütüyordu.
MÜCAHİD EKER KİMDİR?
1986 yılında dünyaya gelen Mücahid Eker, 2009 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Daha sonra yine aynı fakültede İletişim Bilimleri'nde yüksek lisans yaptı.
Mezuniyetinden sonra Anlayış Dergisi’nde editör olarak mesleğe adım attı. Hayal Perdesi Sinema Dergisi'nde internet editörü olarak çalıştı. Daha sonra Kriter Dergisi’nde editörlük yapan isim 2012'den 2018 yılına kadar Anadolu Ajansı'nda başeditör olarak görev aldı.
2018 yılında kurulan İletişim Başkanlığı'na Medya Koordinatörü olarak atandı, 2021 yılında ise TRT Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi.
Bugüne kadar TRT'de Program Yönetmenliği, Başkanlık Müşavirliği ve Kanal Koordinatörlüğü görevlerinde de bulunan Mücahid Eker, kariyerine TRT Haber Kanal Koordinatörü olarak devam edecek.

Cumhuriyet'ten 'Trendyol'dan para aldı' iddialarına yanıt

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu kaçak yapıya yeniden başladı

Hukukçu prof. Ersan Şen, TV kanalı kuruyor

Cem Küçük'e göre ekonomiyi sığınmacılar ayakta tutuyor

Cumhuriyet gazetesinde kadın GYY dönemi

Gazetecilere yeşil pasaport geliyor; kimler alabilecek?

Flaş gelişme: Demirören Medya Grubu yurtdışı büroları kapattı

RTÜK'ten 3 medya patronuna kötü haber

Acun Ilıcalı'dan Fatih Altaylı'ya 'exxenbet' yanıtı

YORUMLAR
Yorum Yap