Mourinho, hangi futbolcunun gönderilmesini istedi

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun hazırlık kampı başlamadan 'gitsin' dediği tek futbolcunun geçen sezon kiralık gitmeyi kabul etmeyen Ryan Kent olduğu iddia edildi.

Portekizli teknik direktör, yeni sezon öncesi yetkililerden kadrodaki oyuncular için rapor isterken, kalacak ve gidecek isimler de yavaş yavaş netleşiyor.

Habertürk'te yer alan habere göre göre Mourinho, Fenerbahçe'de geleceği en çok merak edilen isimlerden biri olan Ryan Kent'e kapıyı kapattı.

İngiliz futbolcu hakkındaki görüşü sorulan deneyimli teknik direktör, geçen sezonki tavrı nedeniyle Kent'i sildi. 

Mourinho'nun görmeden 'gönderin' dediği tek isim Ryan Kent oldu.

Mourinho, "Ben kiralık gitmeyip de yarım sezon burada oynamayan bir oyuncu profiliyle çalışmak istemiyorum" dedi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol