Milyonluk otomobil otobanda alev alev yandı
Rusya’nın başkenti Moskova’da Tesla marka elektrikli bir otomobil, otobanda duran bir çekici araca çarpıp bir anda alev aldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Alevler otomobilden geriye iskeletinden başka bir şey bırakmadı, ancak aracın içindekiler kazadan yaralı olarak kurtulabildi.
Rus devlet televizyonu Rossiya 24’te yayınlanan görüntülerde, Moskova’da MKAD ismiyle bilinen otobanda yol kenarında durmuş Tesla marka bir otomobilin alevler ve siyah bir dumanla sarılmış olduğu görülüyor. Ardından birkaç saniye içerisinde iki küçük patlama meydana geldiği dikkat çekiyor.
?Rossiya 24’ün aktardığına göre otomobilin 41 yaşındaki sürücüsü Aleksey Tretyakov ve çocukları, aracı tamamen alevler sarmadan önce araçtan yaralı olarak kaçabildi.
Here is the video pic.twitter.com/JhtTwYl41J
— Paul Smith (@GreatPaulSmith) August 10, 2019
Görüntülerden söz konusu otomobilin Tesla’nın hangi modeli olduğunu söylemekse mümkün değil. Zira alevler söndürüldükten sonra geriye sadece otomobilin metal iskeleti kalıyor.
?Tesla otomobilleri karıştıkları trafik kazaları nedeniyle hala güvenlik endişelerinin merkezinde yer alıyor. Tesla yöneticileriyse 3. seri model otomobillerinde diğerlerindeki güvenlik sorunlarının önüne geçildiği konusunda ısrarcı.
Gümrükte kalan araçlar için af: Öde yüzde 15 ÖTV al aracı
İşte Volkswagen’in Türkiye aşkının nedeni: 150 bin araç gümrüksüz gelecek
Volkswagen'e imtiyaz! Bulgaristan'ın devreye girmesiyle teşvik paketi genişletildi
Yerli otomobilin prototipi ilk kez sergilendi
Volkswagen Grubu distribütörlüğü alıyor mu!
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı temmuz ayında yüzde 66 azaldı
Bulgaristan: Volkswagen'in kuracağı fabrika için Türkiye'ye karşı avantajımız var, hâlâ yarıştayız
Volkswagen fabrikasında yeni gelişme
1.3 milyar euroluk yatırım için Manisa iddiasına yalanlama




YORUMLAR
Yorum Yap