Milyoner işadamına cinsel taciz suçlaması
İngiltere'de geniş siyasi ve toplumsal bağlantıları olan multi-milyoner bir işadamı, kadın çalışanlarına cinsel istismar ve tacizle suçlanıyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, şahsın adının medyada yer almaması için mahkemeden karar çıkarıldığını yazdı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Haberde Bay X. olarak anılan işadamı, iddialar mahkemenin önüne gelmeden iki kadınla finansal anlaşma yaptı.
Kadınlar özel bir ofiste ve işadamının kent dışındaki rezidansında elle tacize uğradıklarını, zorla öpüldüklerini ve taciz edildiklerini iddia ediyor.
Suçlamaların odağındaki işadamının birkaç kez evlendiği ve yetişkin çocuklarının bulunduğu öğrenildi.
İşadamı ile kadınlar arasında varılan anlaşma, kadınların iddialarını geri çekmelerini ve konuya ilişkin herhangi bir ifşaatta bulunmamalarını öngörüyor.
Uçakta cinsel organını gösteren Kerimcan Durmaz'a 2 yıl hapis istemi
Tosuncuk milyarları böyle yiyor!
Aracın içinde sakın bırakmayın! Bomba gibi patladı
Baran Süzer, Victoria Secret's meleğine İstanbul'u gezdiriyor
Uçağa böyle binmek istedi! Hostes genç anneyi uçaktan attı
Steven Seagal Bodrum'da
Güçlü imajın yeni simgesi
Düğün sezonu açıldı.. Bu sene hangi oyunlar ve şarkılar moda...
Aylık 50 Bin Lira istedi, 3 Bin Lira aldı




YORUMLAR
Yorum Yap