Meteoroloji'den son dakika İstanbul açıklaması! Kar yağışı ne zaman bitecek?
Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre İstanbul'da etkili olan kar yağışı kenti terk ediyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Hava durumu raporunda yarın kentte kar yağışının yerini yağmura bırakacağı ve hava sıcaklıklarının da artacağı belirtildi. Meteoroloji Uzmanı Ahmet Uçar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İstanbullu kar severlere maalesef kötü bir haber vereyim. Yarın sahillerde gün boyu hafif yağmur ve karla karışık yağmur görülecek, karlar eriyecektir" ifadelerini kullandı.
İstanbul, 14 Şubat pazar gününden bu yana etkili olan ve kenti beyaza bürüyen kar yağışlarına veda ediyor. Meteoroloji'nin son raporunda hava sıcaklıklarının artacağı ve kar yağışının İstanbul'u terk edeceği belirtildi.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporuna göre yarın kentte sağanak yağmur bekleniyor. İstanbul'da cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları da artacak.
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif...
Kabine toplanıyor! Sokağa çıkma yasağı kaldırılacak mı?
Yollar kapandı! Kar İstanbul'u esir aldı
7 ayda 2 bin 412 hekim istifa etti
Milyarlarca liralık paralı yolda saatlerce süren çile
Koronavirüsten son 24 saatte 90 can kaybı, 7 bin 906 yeni vaka
Ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu evinde ölü bulundu
Erdoğan: Ne kadar gerekiyorsa o kadar kalacağız
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a 5 soru: 13 şehidin sorumlusu kim?



YORUMLAR
Yorum Yap