Memleket Partisi'nin sözcüsü İpek Sayan eşinin Kolin şirketinde çalıştığını kabul etti

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, eşi Sinan Sayan'ın 'Kolin' inşaatta çalıştığına dair gündeme gelen iddiaları kabul etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İpek Sayan eşi hakkında, "Yönetici değil, CEO değil; liyakatiyle girmiş normal çalışan" dedi.

Sosyal medyada çıkan bir iddiaya göre, Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan’ın eşi Sinan Sayan hükümete yakın ve CHP lideri Kılıçdaroğlu tarafından "5’li çete" olarak adlandırılan Kolin’de üst düzey yönetici olarak çalışıyor.

Sayan işle ilgili kendini tanıttığı bir sitede ise KOLİN İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. A.Ş.'de çalıştığını belirttiği görülüyor.

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan ise katıldığı canlı yayında eşinin Kolin'de çalıştığı iddialarını doğruladı. Sayan şunları söyledi:

"Gazetelerin yaptığı haberlere, kendine gazeteci diyen arkadaşlarınızın yaptığı habere yazık, oturmuşlar vakit harcamışlar. Beni böyle eşimin çalıştığı yerle falan yaralayamazsınız. Orada yönetici değil, üst düzey konumda değil, CEO değil. Normal bir çalışan. Liyakatiyle girmiş bir insan. Zaten CV'si de açık herkes girip bakabilir. Biz kendimize güveniyoruz listelerde."

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada Ankara Kuşu adlı kullanıcı Memlekete Partisi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

İddiaya göre, Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan’ın eşi Sinan Sayan hükümete yakın 5’li çete olarak adlandırılan Kolin’de üst düzey yönetici olarak çalışıyor.

Kullanıcı ilk önce “Muharrem Bey’e sorsanıza parti sözcüsünün eşi hangi şirkette üst düzey yöneticiymiş? Hükümete yakın beşli müteahhitlerden birisiyle alakaları var mıymış? İnşallah isim benzerliğidir” şeklinde paylaşım yaptı.

Sayan işle ilgili kendini tanıttığı bir sitede KOLİN İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. A.Ş.'de çalıştığını belirtmiş.

Ankara Kuşu adlı kullanıcının yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

İpek Hanım, eşiniz beşli müteahhit olarak bilinen Kolin’de yönetici olarak mı çalışıyor? Yoksa isim benzerliği mi?

Fotodaki kişi ile Kolin’de çalışan kişi aynı kişiyse Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan hanımın eşi Sinan Sayan hükümete yakın ve beşli müteahhit olarak bilinen Kolin’de üst düzey yönetici. Kişiler aynı değilse hem İpek hanımefendiden, hem eşinden, hem de Memleket Partisi’nden özür diliyorum.

İPEK ÖZKAL SAYAN KİMDİR?

Memleket Partisi Sözcüsü pek Özkal Sayan Ankara'da dünyaya geldi. Sayan, Lisans öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. Hala Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde Profesör kadrosunda görev yapıyor. 

Sayan şu anda Memleket Partisi sözcüsüdür. 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol