Mekan dolu görünsün diye bin 500 TL'ye dublör müşteri
Birçok turistik ilçedeki fahiş fiyatlar yerli müşteriyi canından bezdirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Özellikle turistik ilçelerde yediği yemek karşılığı piyasa değerinin çok çok üstünde hesap ödemek zorunda kalan müşteri tepki olarak elini ayağını bu işletmelerden çekmeye başladı.
Durum böyle olunca bu kadar olmaz dedirten bir gelişme yaşandı.
Sabah'tan Ercan Gürcaner'in haberine göre İzmir'in Çeşme ilçesinde bir işletme mekanın boş görünmesini engellemek için çözümü sahte müşteri kiralamakta buldu.

Boş bir mekana kimsenin gelmek istemeyeceğini düşünen mekan sahibi sosyal medyada dikkat çekici bir ilan paylaştı ve mekanda durması için kiralık müşteri aradıklarını belirtti.
Sosyal medyada bir anda gündem olan ilana göre sırf mekan dolu gözüksün diye 4 saatliğine sahte müşterilere bin 500 lira ücret teklif edildi. Sosyal medyaya düşen ilanda işletmenin ismi ise belirtilmedi.
Fazıl Saydan bir skandal daha: Komşularını kandırdı
Şeytan Marka Giyer filminin devamı geliyor
Metin Şentürk'ün villası icradan satılık
Wanda Nara, İcardi'den tüm mülkleri istiyor
Ünlü oyuncu Sarp Apak kiracısıyla mahkemelik oldu!
Sosyete şokta! Soyadını silip boşanma davası açtı
Metin Akpınar'a şok! İkinci kez baba oldu
Pelin Karahan ve eşi ev sahibi ile mahkemelik oldu
Deniz Akkaya'dan kızına: İstersen uyuşturucuya başla




YORUMLAR
Yorum Yap