Maske savaşı! Fransa’nın sipariş ettiği maskeler iki katı fiyat veren ABD’ye satıldı

Fransa'nın Çin'de bulunan bir şirketten milyonlarca cerrahi maske sipariş ettiği ancak bu ürünlerin Çin'deki havalimanında ABD tarafından satın alındığı öne sürüldü.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Paca Bölgesi ve Fransa Bölgeler Birliği Başkanı Renaud Muselier'nin Çin'de bulunan bir şirketten milyonlarca cerrahi maske sipariş ettiği, maskelerin ABD tarafından iki katı fiyatına satın alındığı ileri sürüldü.

RT France’a konuşan Muselier, "Fransa’nın siparişi Çin’deki yükleme bölmesindeyken ABD tarafından peşin para karşılığında satın alındı ve Fransa’ya gelmesi gereken uçak direk ABD’ye uçtu" dedi.

Gazeteye konuşan diğer kaynaklar, bilgiyi doğrularken Amerikalıların dünya genelinde maskeleri fiyatları kat kat artırarak topladığını, ABD'nin maskeleri almadan önce kontrol etme gereği hissetmediği ve bazen iki katına kadar ücret ödediğini de öne sürdü.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol