Maliye, KYK borçları ile ilgili çalışmalar tamamladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı, KYK borçları ile ilgili kapsamlı çalışmasını tamamladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Son dönemde kamuoyunda sık sık gündeme gelen üniversite öğrencilerinin KYK kredi borçları ile ilgili çalışmaların pazartesi günü kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı duyurulmuştu.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, Bakanlığın KYK kredi borçları ile ilgili uzun bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü ve bu çalışmaların tamamlandığı belirtildi.
Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, üniversite öğrencilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla KYK kredi borçları ile ilgili çalışmanın hızlandırılarak 2022-2023 akademik yılı Güz Dönemine kadar tamamlanmasını istedi.
İlgili konunun siyasi bir malzeme aracı olmaması amacıyla çalışmaların kamuoyuna duyurulmadan devam ettiğini belirten yetkililer, bakanlığın kapsamlı bir çalışma yürüterek bu süreçte gençlerin mağduriyet yaşamamaları için yapıcı bir çözümün hazırlandığını belirtti.
18 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak
KYK kredi borçları ile ilgili çalışma 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak.
Yeni Akit'in 'dolar baskılanıyor' haberini paylaşan Fatih Portakal: Ya Bakan'ın gideceğini öğrendiler ya da gönderilsin diye zemin hazırlıyorlar
TİSK'den 15 Temmuz mesajı: Milletimiz, demokrasiyi korumak için ortak tutum sergilemiştir
TÜSİAD’dan 15 Temmuz mesajı
Mutfak tüpüne zam geldi
Bakan Nebati: Türkiye Ekonomi Modeli sayesinde sanayi ivme kazandı
TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt’ü satışa çıkardı
Mayısta imalat sanayi sektörü canlandı
İngiliz turistlerden oscarlık oyun: Amaç tatili bedavaya getirmek, üste para almak
1915 Çanakkale Köprüsü'nden 5 günde ortalama 14 bin araç geçti



YORUMLAR
Yorum Yap