Mafya reklamı verdi, halkı kanunlara uymamaya teşvik suçundan tutuklandı
Sosyal medyadan yayınladığı video ile 'mafya hizmeti' reklamı yapan ve gözaltına alınan Baran Kejanlı tutuklandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Yerel seçimlerde Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde belediye başkanlığı için AKP’den aday adayı olan Kejanlı, TikTok'ta yayınladığı videoda, parasını kaptıranların ve işini mahkemede çözemeyenlerin kendisine başvurabileceğini söylemişti.
Kejanlı, "Çaresiz kalan mahkeme yollarında sürünen insanlara sesleniyorum. Tek bir adres vardır oda Baran Kejanlı. Her türlü kardeşlerimin yanında olurum. Ne gerekiyorsa onu da yaparız" diye seslenmişti.
Gözaltına alınan Kejanlı, ifadesi alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "halkı kanunlara uymamaya teşvik" suçundan tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İdam' çıkışı
Erdoğan: Türk ekonomisi, krizlere karşı daha hazırlıklı yapıya kavuştu
Başhekimlik: Muhittin Böcek'in kritik süreci devam ediyor
Hacettepe'de Çin aşısının ikinci dozu yapıldı: Ciddi bir yan etki görülmedi
Delik deşik oldu! 1 adada yüze yakın mermer ocağı!
'Mafya hizmeti' reklamı yapan Baran Kejanlı adlı kişi gözaltına alındı!
İş insanlarını fena soydular! Sihirbaz yakalandı!
‘Uçakta unutulan telefonları satıyoruz’ vurgunu! Taş ve hıyar gönderdiler!




YORUMLAR
Yorum Yap