Kübra Par: Cumhurbaşkanı, Atatürk Havalimanı'nı kullanmaya devam edecek
"Muhtemelen bunun sebebi şehir merkezine daha yakın ve daha pratik olması... E ama halkımız da Atatürk Havalimanı’nı tam da bu yüzden sevmiyor muydu?"
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
HaberTürk yazarı Kübra Par, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın millet bahçesi yapılması planlanan ve yıkımın sürdüğü Atatürk Havalimanı’nı kullanmaya devam edeceğini söyledi.
Par, bugünkü köşe yazısında Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri ile yaptığı görüşmeye yer verdi.
Par'ın yazısının bir bölümü şöyle:
"Pek gündeme gelmeyen ilginç bir detay var. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul seyahatlerinde Atatürk Havalimanı’nı kullanmaya devam ediyor. Basın toplantılarını Şeref Salonu’ndan yapıyor. Hatta İstanbul Havalimanı’na neredeyse hiç uğramıyor.
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu 'Atatürk Havalimanı'nın tamamen kapatmıyoruz. Doğu-Batı açık kalacak ve acil durumlar için kullanılacak' demişti. İşte bahsettiği bu görece kısa Doğu Batı pisti şu anda Cumhurbaşkanlığı uçuşları için kullanılıyor zaten.
Dün Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine 'Millet Bahçesi olduktan sonra da kullanmaya devam edecek mi?' diye sordum. 'Devlet Konukevi ve Genel Havacılık Terminali hizmet vermeye devam edecek' yanıtını aldım.
Yani Cumhurbaşkanı, bundan sonra da Atatürk Havalimanı’nı kullanmaya devam edecek. Muhtemelen bunun sebebi şehir merkezine daha yakın ve daha pratik olması... E ama halkımız da Atatürk Havalimanı’nı tam da bu yüzden sevmiyor muydu? Madem miadını doldurdu devlet yetkililerimiz neden orayı tercih etmeye devam ediyor?"
İBB Başkanı İmamoğlu: Sözcülük makamını kaldırdım, Murat Bey diğer işlerine devam ediyor
Kadıköy Belediyesi'ne operasyonda yeni gelişme
Sedat Peker operasyonu yapan isim İzmir'de
İktidarda Cahit Özkan rahatsızlığı
135 yıl hapsi istenen Bitcoin Safiye zarar edenleri suçladı
İstanbul’da akaryakıt operasyonu: Ali Altınbaş ve Sofu Altınbaş gözaltında
İstanbulular dikkat! Bugün bu yollar trafiğe kapalı
Kadıköy Belediyesi'ne rüşvet ve yolsuzluk operasyonu: 224 gözaltı kararı
Kılıçdaroğlu bu kez Katarlılara Arapça gözdağı verdi....



YORUMLAR
Yorum Yap