Korkunç kaza: 11 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı
Son dakika haberi: Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Sakarya'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda, 3’ü yolcu otobüsü, 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.
Ekiplerin, kazaya müdahalesi sürüyor.
4 cumhuriyet savcısı görevlendirildi
Öte yandan Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse de bölgeye gelerek inceleme yaptı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir” dedi.
2024 kıdem tazminatı tabanı ne kadar olacak?
Yeni asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu
Ispartakule'de bir hayal daha gerçek oldu
İş dünyası asgari ücret için ne dedi?
2024 yılı net asgari ücretİ 17 Bin 2 Lira oldu
İSO Başkanı Bahçıvan'dan sanayicilere: 2024'te iki farklı dönem bizi bekliyor
Erdoğan'ın elindeki tahtacı bürokratlar
İstanbul Sanayi Odası bütçe rakamları kabul edildi
Bakan Bolat, işletmecileri uyardı: Bindiğiniz dalı kesmeyin



YORUMLAR
Yorum Yap