Konut hesabı olanlar dikkat! Esneklik sağlandı
Konut hesabında para biriktirenler için 30 Eylül 2020 tarihine kadar düzenli ödeme yapmama imkanı tanındı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelikte değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Karara göre, bugünden itibaren 30 Eylül 2020 tarihine kadar düzenli ödeme yapmama imkanı, aylık ödeme planını seçen katılımcılar için bir dönem içerisinde en fazla 6 defa, 3 aylık ödeme planını seçen katılımcılar için bir dönem içinde en fazla 2 defa uygulanacak.
KONUT HESABI NEDİR?
Konut hesabı, müşterilerin tasarruf eğilimlerini artırarak uzun vadeli birikim yapmalarını sağlayan ve şartların sağlanması koşulu ile Devlet katkısının da birikime eklenmesi ile toplumu tasarrufa teşvik eden bir tasarruf ürünüdür.
AVM'ciler noktayı koydu: Eleman çıkaran kira öder
İhalelere Hazine onaylı virüs iptali
Milli Dayanışma Kampanyasında şimdiye kadar 846 milyon 606 bin 155 lira bağış toplandı
Erdoğan: İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabını 20 Nisan'da hizmete alıyoruz
İşte fahiş fiyatla ürün satan o 198 firma
Korona ile mücadele için 8 kanun teklifi: Garanti verilen ücretler salgın boyunca ödenmesin
Bakan Pekcan, fahiş fiyatla ürün satanları afişe etmedi!
THY faturayı pilotlara kesti: 60 Bin TL maaş alan pilotların maaşı 1029 TL'ye düştü
Danone'de bir işçide korona çıktı, çalışanlar kaygılı



YORUMLAR
Yorum Yap