Kılıçdaroğlu: Londra'dan temiz parayı bulup getireceğim
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım' açıklamasında bulundu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, İngiltere'nin başkenti Londra'ya yaptığı ziyaret hakkında açıklamada bulundu.
"Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım" diyen Kılıçdaroğlu, "Burada görüşeceğim bazı yatırım bankaları ve girişim sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin" dedi.
'Kasım sonunu bekleyin'
Kasım ayı sonunun beklenmesi gerektiğini öne süren Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:
"Türkiye’yi önce maddi açıdan batırdılar. Sonra da kara paraya izin verdiler ve manevi olarak batırma süreci başladı. Erdoğan güya sigaraya karşı. Ama kara parada sorun yok. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesi bu.
Kara para ile şehirlerimize mafya geldi. Uluslararası uyuşturucu baronlarına sesleniyorum, şehirlerimizi terk edin. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğiz.
Peki çözüm nerede. Çözüm temiz parayı, temiz yatırımcıyı ülkeye getirmektedir. O paralarla, o yatırımlarla gençleri sokaklardaki bu bataklıktan çekip alacağız.
Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra’dayım. Burada görüşeceğim bazı yatırım bankaları ve girişim sermayesi fonları dünyada 5 Trilyon Dolar parayı yönetiyor. Halkımdan ricam, sabırla Kasım sonunu bekleyin."
TTK Genel Müdürü istifa etti, Bakan kabul etmedi!
Rüşvetin taahhüdü mü olur! 5 milyon dolarlık taahhüt
Tepki çeken o hastane yeniden faaliyete geçti
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız
İBB eski yöneticisi Yeşim Meltem Şişli'nin 12.5 yıl hapsi istendi
Kulis: AK Parti’de ‘Sarı Cemal’ paniği yaşanıyor
Bakan Soylu açıkladı: 130 uyuşturucu satıcısı yakalandı
41 kişi ölmüştü! Sensörler alarm verdi ama maden ocağı boşaltılmadı
Damadın abisinden Cübbeli Ahmet'e büyük ayar!



YORUMLAR
Yorum Yap