Katil Semih Çelik'in intihar anında gizemli kişi ortaya çıktı
İstanbul’da yaşanan kan dondurucu olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, iki genç kızı vahşice katlettikten sonra Edirnekapı Surları'ndan atlayarak intihar etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İntihar anı çevredekiler tarafından kaydedilmiş, bu sırada Çelik’in arkasında beliren gizemli bir kişi ise büyük merak uyandırmıştı. O kişinin kimliği nihayet ortaya çıktı.
Geçtiğimiz hafta İstanbul’da iki genç kızı vahşice katleden Semih Çelik, Edirnekapı Surları'ndan atlayarak hayatına son vermişti.
İntihar anı çevredekiler tarafından kaydedilmiş ve o sırada Çelik’in arkasında duran gizemli bir kişi kameralara yansımıştı. O kişinin kimliği nihayet belli oldu.
İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen kan dondurucu olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, önce kendi evinde Ayşenur Halil’i, ardından Fatih Edirnekapı Surları’nda İkbal Uzuner’i öldürdü.
"Çelik, genç kızın parçalanmış bedenini olay yerine gelen annesinin önüne atarken en son ise kendi surlardan atladı.
İntihar anı çevredekiler tarafından kayıt altına alınırken, Çelik'in arkasında durduğu görülen şahsın kim olduğu ise merak edilmişti."

Gizemli Şahsın Kimliği Ortaya Çıktı
Çelik’in intihar anında arkasında görülen kişinin müzakereci bir polis olduğu öğrenildi.
Polis, Semih Çelik'i ikna etmek için hamle yapmaya hazırlanırken, Çelik kendisini bağladığı ipten kurtulup surlardan aşağı atlayarak yaşamına son verdi.
Bu trajik olay, çevredekilerin gözleri önünde gerçekleşirken, o anlarda kameraya yansıyan detaylar uzun süre merak konusu olmuştu.
Kutan'a son görev: Erdoğan ve Gül aynı safta
Cinsel organından külçe külçe altın çıktı!
Cihantimur'un kaza sonrası ses kaydı ortaya çıktı: Birine vurdum
Katil Semih Çelik'in katlettiği İkbal Uzuner'in babası: Surlara yürürken kızımın kafasını gördüm
Engin Polat'a 1 yıl 10 ay hapis cezası
Döviz kralının eşinden şok suç duyurusu: Babam benden haraç alıyor
Para kazanmak isterken eldeki parasını da kaptırdı
İş insanına ölüm tehdidi: Kafana sıkacağım
Adliye'de rüşvet çarkı skandalı! Malvarlığı benimkinin 10 katı çıkmazsa ülkeyi terk ederim




YORUMLAR
Yorum Yap