Karadağ'ı sarsan 'seks kasedi' skandalı!
Balkan ülkesi Karadağ, cinsel ilişki görüntüleri ile sarsılıyor. Cumhurbaşkanı danışmanı Dejan Vuksic ile Mirjana Pajkoviç'e ait olduğu ifade edilen cinsel ilişki görüntüleri sızdı, ikili istifa etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Karadağ'da İnsan Haklarının Geliştirilmesi ve Korunması'ndan sorumlu Genel Müdür Mirjana Pajkoviç ile Cumhurbaşkanı danışmanı Dejan Vuksic'e ait olduğu öne sürülen görüntülerin yayınlanması ülkede geniş yankı uyandırdı.
Skandalın ardından daha önce istifa eden Vuksic'ten sonra, Pajkoviç de görevinden ayrıldığını açıkladı.
GÖRÜNTÜLER SONRASI İSTİFA ZİNCİRİ
Bir dönem duygusal ilişki yaşadıkları belirtilen Pajkoviç ve Vuksic'e ait olduğu iddia edilen görüntülerin kamuoyuna yansımasının ardından, Cumhurbaşkanı danışmanı Dejan Vuksic aralık ayında istifa etmişti.
Bugün ise Mirjana Pajkoviç, yaşanan gelişmeler nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu.

İkilinin ne zaman birlikte olduklarına dair resmi bir bilgi paylaşılmazken, Vuksic'in evli olduğu bilgisi kamuoyuna yansımıştı. Pajkoviç ise sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarla tanınan bir isim olarak biliniyordu.
ŞANTAJ İDDİASI: CUMHURBAŞKANI MÜDAHALE ETMEDİ
Görüntülerin nasıl sızdırıldığına ilişkin netlik bulunmazken, Pajkoviç kamuoyuna yaptığı açıklamalarda Dejan Vuksic'i kendisine şantaj yapmakla suçladı.
Pajkoviç, Vuksic'in ilişkiye dair sessiz kalması için söz konusu görüntüleri baskı unsuru olarak kullandığını öne sürdü.
Karadağ gazetesi Pobjeda'ya konuşan Pajkoviç, görüntülerin varlığından haberdar olmadığını belirterek, "Bana zarar verebileceğinden korkuyordum" ifadelerini kullandı.
Pajkoviç ayrıca Cumhurbaşkanı Jakov Milatoviç'in durumdan haberdar olduğunu ancak sürece müdahale etmediğini iddia etti.

"HER KADIN SESİNİ YÜKSELTMELİ"
Yaşadıklarını kamuoyuyla paylaşan Pajkoviç, kadınlara da çağrıda bulunarak, tehdit ve baskı karşısında sessiz kalınmaması gerektiğini vurguladı.
Pajkoviç, nüfuz sahibi kişiler tarafından baskı kurulması halinde bunun dile getirilmesinin önemine dikkat çekti.

KARŞILIKLI SUÇ DUYURUSU
Pajkoviç, görüntülerin yayımlanması gerekçesiyle Dejan Vuksic hakkında suç duyurusunda bulundu.
Vuksic ise iddiaları reddederek, söz konusu görüntülerin Pajkoviç tarafından çekildiğini savundu ve kendisinin tehdit edildiğini ileri sürdü.
Vuksic de Pajkoviç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Vuksic, "Görüntüleri ilk kez yasa dışı şekilde sosyal medyada yayıldığında gördüm. Hakkımdaki suçlamalar gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Film sahnelerini aratmayan olay: CEO katilini kaçırmaya çalıştılar
Trump, Küba'ya petrol satana vergi koydu
Dubai'den dünyada bir ilk! 'Gold Street' kuruluyor
Dünya piyasalarını karıştıran yeni haber
Trump'ın damadı 'Yeni Gazze' projesini tanıttı: Sahile 180 gökdelen dikilecek
Davos'ta Elon Musk damgası: Grönland şakasına salon buz kesti
Trump her Gröndlıya kişi başı 1 milyon dolar ödeyecek
Trump'ın uçağında arıza: Havalimanına geri döndü
Erdoğan ve Trump telefonda görüştü




YORUMLAR
Yorum Yap