Kamu bankası genel müdürünün lüks gecesi: Üstü açık otomobille geldi, 950 bin lira hesap ödendi

Çocuklar, sosyete bu organizasyonlara alışıktır ama kamu bankası genel müdürünün böyle gösterişli bir partiye katılması, lüks araçlarla seyahat etmesi düşündürücü. Devlet memuru ve büyük bir sorumluk onun üzerinde… Bu doğum günü partisi Külliye’de gündeme gelmiş.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

OdaTV'den Hürrem Elmasçı'nın yazısından alıntı

Çocuklar herkes tatilde, ben de geçen hafta sonu torunları ziyaret için Bodrum’daydım.

Ama ne yalan söyleyim eskiden daha bir nezihti Bodrum ve ben de son dönem rotamı değiştirmiş pek uğramaz olmuştum.

Çocuklar yer Bodrum olunca hele yaz aylarıysa sosyetemin gece hayatı da İstanbul’dan Bodrum’a yöneliyor.

İki hafta önce de sadece sosyetenin değil bürokrasinin de konuştuğu gösterişli bir doğum günü partisi yapıldı.

KAMU BANKASI GENEL MÜDÜRÜNÜN LÜKS OTOMOBİL MERAKI

Doğum günü partisinin sahibi otomotiv sektöründe yer alan ve çok büyük bir araç kiralama şirketiyle Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biri.

Partinin baş konuğu ise bir kamu bankasında uzun yıllardır genel müdürlük yapan bir isim…Bu iki kişinin ortak noktası ise lüks arabalara olan merakı…

Bodrum’un en ünlü gece kulübünde yapılan doğum günü partisine doğum günü sahibi iş insanı ve kamu bankası genel müdürü beraber üstü açık bir arabayla geldi.

Lüks aracın sahibi iş insanıydı ama sürücü koltuğunda araba tutkunu banka genel müdürümüz vardı.

MUHAFAZAKAR GENEL MÜDÜRÜN ŞAMPANYALI GECESİ

Üstü açık araçla birkaç tur attıktan sonra tam da sosyetenin meraklı bakışlarının arasında gece kulübüne giriş yaptı.

Üzerinde pembe tişörtüyle geceye katılan genel müdürün lüks arabadan inerken deyim yerindeyse gözlerinin içi gülüyordu.

Çocuklar uzatmayayım…

Muhafazakar olduğu bilinen kamu bankamızın genel müdürünün konuk olduğu doğum günü partisinde şampanyalar ardı ardına patladı.

950 BİN LİRALIK HESAP

Gecenin sonunda ise 950 bin liralık bir hesapla parti tamamlandı.

Tabii hesabı ünlü iş insanı ödedi. Ama parti burada bitmedi.

İş insanı partiyi Bodrum’daki ultra lüks villasında devam ettirdi. Tabii banka müdürümüzde villadaki partiye davetli olan isimlerdendi.

KÜLLİYE BU DOĞUM GÜNÜNE NE DİYECEK

Çocuklar, sosyete bu organizasyonlara alışıktır ama kamu bankası genel müdürünün böyle gösterişli bir partiye katılması, lüks araçlarla seyahat etmesi düşündürücü.

Devlet memuru ve büyük bir sorumluk onun üzerinde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu gösterişli davranışları hiç sevmediği biliniyor.

Bu doğum günü partisi de Külliye’de gündeme gelmiş.

Çocuklar bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz…

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol