Kadın isyan etti: Yetkili servis 200 bin lira istedi, dışarıda 60 bine yaptırdı
2020 model aracını ağır bakıma götüren bir vatandaş, yetkili servisin çıkardığı 200 bin TL'lik faturaya tepki gösterdi. Bakımını 60 bin TL'ye sanayide yaptıran vatandaş, "Bu fiyat politikası kabul edilemez, servisin yaptığı çok ayıp" diyerek isyan etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Aracının 110 bin kilometrede olduğunu aktaran Ford Fiesta sahibi, yaşadıklarını şöyle dile getirdi:
“Bakım için yetkili servise gittim. Triger kayışının lifleri kopmuş, yağ filtresi tıkanmış, fren balataları bitmiş dediler. Bunlarla birlikte normal bakım yapılacağını, fiyatın da 200 bin TL’den başladığını söylediler. İtiraz edince, aslında gerçek rakamın 260 bin TL olduğunu ama eski müşteri olduğum için indirime gidip 200 bine yapacaklarını söylediler.”
Sanayide 60 Bin TL’ye Çözdü
Yetkili servisin faturasını kabul etmeyen araç sahibi, arabasını oradan alarak tanıdık bir ustaya götürdü. Burada tüm işlemlerin yalnızca 60 bin TL’ye yapıldığını belirterek “Bu fiyat politikası kabul edilemez, servisin yaptığı büyük ayıp” sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon: Gözaltılar var
Evli belediye başkanının başka kadınla videosu çıktı!
Mehmet Ağar 32 yıl sonra ifade verdi, 'Duvar'ı inkar etti
78 kişi hayatını kaybetmişti: Otel sahibi suçu bakanlığa attı
Şoför patronunu neden vurdu?
Erdoğan, Özgür Özel'in 'Trump'la pazarlık iddialarına sert yanıt verdi
Erdoğan'la Jr. Trump Dolmabahçe'de ne konuştu?
Doktorun şeytani planından yasak aşk çıktı!
Menzil'in halaylı düğünü sosyal medyada gündem oldu!




YORUMLAR
Yorum Yap