Kaçak yönetici Ceyhun Baş yakalandı: Çaldığı 1 milyon doları kumarda yemiş

Sosyete ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin oturduğu Savoy Ulus Sitesi'nin yöneticisi, yaklaşık 1 milyon doları zimmetine geçirip kaçmıştı. Polisin yakaladığı yöneticinin zimmetine geçirdiği paraları eğlence ve kumarda harcadığı ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Sosyete ve sanat dünyasının ünlülerinin oturduğu Savoy Ulus Sitesi'nin yöneticisi Ceyhun Baş'ın, yaklaşık 1 milyon doları zimmetine geçirip kaçmıştı. Büyük vurgun ile ilgili son bilgiler ortaya çıktı.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısıan göre zimmetine geçirdiği net paranın 38.5 milyon lira olduğu belirlenen ve 24 Aralık'tan bu yana firarda olan Ceyhun Baş, İstanbul'da yakalandı.

Zimmetine geçirdiği paranın büyük kısmını kumarda ve eğlencede yediği konuşulan yönetici, tutuklanıp hapse atılmış.

Daha önce sitenin yönetim kurulu başkanı Osman Çarmıklı'nın, bu durumun yönetim zafiyetinden kaynaklandığını kabul edip, site yönetimi olarak 301 kat malikinin zararını karşılayacaklarını söylediğini yazmıştım.

Osman Bey, hafta sonu gerçekleşen kat malikleri toplantısında sözünün arkasında durmuş.

Toplantıda, Ceyhun Baş'ın yetkisinden fazla para çekmesine izin verilen bankalara dava açtıklarını, Baş'ın üzerine kayıtlı malları haczettirdiklerini, harcayamadığı paralara da el koydurduklarını belirtmiş.

Osman Çarmıklı, bir kez daha kat maliklerine hiçbir şekilde bu durumun yansıtılmayacağının sözünü vermiş.

Bence site sakinleri çok şanslı, Osman Çarmıklı sayesinde bu durumdan zararsız kurtulacaklar.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol