Kabine toplanıyor: İşte Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Ankara'da toplanacak. Kabinede, İsrail-Hamas savaşı, ekonomi ve terörle mücadele konuları görüşülecek.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Kabine "İsrail'in Gazze'deki katliamı ve Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi trafiği" gündemiyle bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak.
İsrail'in Gazze'de 7 Ekim'den bu yana süren kanlı saldırıları nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyor.
31 Ekim'deki son kabine toplantısının bu yana Kazakistan, Özbekistan ve Suudi Arabistan'ın ardından son olarak Almanya'yı ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ziyaretlerde İsrail'in uyguladığı vahşeti dünya gündemine taşıdı.
İnsani yardımlar gündemde
Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması da görüşülecek. Türkiye, şu ana dek bölgeye 10 uçak ve bir gemi dolusu insani yardım ve tıbbi malzeme gönderdi.
Gazze'deki kanser hastaları tedavi için Mısır üzerinden Türkiye'ye getirildi.
Kabine toplantısında ayrıca ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele de ele alınacak konu başlıkları arasında yer alıyor.

Ucuz otomobil vaadiyle 400 milyon liralık vurgun

Boykot çağrısı yapmıştı: Diyanet, Mercedes'i boykot edecek mi?

İstanbul'da barajların doluluk oranı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüzde 50+1' mesajı: Değişmesi isabetli olur

Meteoroloji uyarmıştı: İstanbul'a yılın ilk karı yağdı

Dev şirkette cinsel taciz davası: Tedirgindim, istediğini yaptım

Pegasus'a fırtına engeli: Uçuşlar iptal

THY kötü hava nedeniyle 40 seferi iptal etti

Türkiye'nin en mutlu şehirleri listesinde büyük sürpriz

YORUMLAR
Yorum Yap