İşte kiliseyi kana bulayan saldırganlar
İstanbul'daki Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 2 şüphelinin emniyetteki görüntüleri paylaşıldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde 28 Ocak'taki pazar ayini sırasında kar maskeli ve silahlı 2 saldırganın ateş açması sonucu 52 yaşındaki Tuncer Cihan adlı kişi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile TEM ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, saldırıyı gerçekleştiren Tacikistan uyruklu A.K. ve Rusya uyruklu D.T. isimli 2 şüphelinin de aralarında olduğu 51 şüpheli yakalanmıştı.
2 şüphelinin görüntüleri paylaşıldı
Zincirleme operasyonlarda 30’u aşkın adrese yapılan baskınlarda yakalanan şüphelilerin polisteki sorgusu sürerken, Rus ve Tacikistan kökenli 2 şüphelinin emniyetteki fotoğrafları paylaşıldı.
Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren D.T.'nin olaydan sonra eşkal değişikliği için sakallarını kestiği öğrenildi.
İstanbul depremi için korkutan 4 farkı senaryo...
İşte Ak Parti'nin Bodrum adayı
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
TEM'de iş insanının aracına silahlı saldırı
'Şükür secdesi' dedi, 94 milyonluk ihaleyi kaptı
Mustafa Baş'ın damadı Fatih Bolcan, 120.nci ihaleyi de aldı
Cemil Tugay'dan Mehmet Cengiz'e arazi kıyağı iddiası
CHP, Mustafa Denizli'nin kızını nerede aday yaptı?
CHP'nin İzmir adayı sürpriz bir isim oldu




YORUMLAR
Yorum Yap