İşte Emre Tezmen'ın yönetimine giren yeni isim
Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen, Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na Optimist Group Başkanı Feyzan Ersinan'ı atadı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Borsa ve finans dünyasında son zamanlarda adından sıkça sözettiren Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen, Peker GYO'da dikkat çeken bir atama yaptı.
Tezmen, Optimist Group Başkanı Feyzan Ersinan'ı Peker GYO'ya bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atadı.
Pera GYO'dan KAP'a yapılan açıklamaya göre, "Şirketimiz Yönetim Kurulunun aldığı karar uyarınca Sayın Feyzan Ersinan'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verilmiş olup Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru bugün (27.03.2026) gerçekleştirilmiştir" denildi.
Şirket söz konusu başvuruyu SPK’ya sundu. Karar resmi kayıtlara geçti.
Optimist Group Medya Ajans Başkanı Feyzan Ersinan’ın, Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen tarafından grup şirketlerinden Peker GYO’ya bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanması, iletişim çevrelerinde sıradan bir gelişme olarak görülmüyor.
Dışarıdan hizmet veren bir ajansın başındaki ismin, grup bünyesinde bağımsız yönetim kurulu üyeliğine atanması finans ve medya dünyasının dikkatini çekti.
Feyzan Ersinan, Emre Tezmen'e aynı zamanda Tera Bank'ta iletişim desteği de veriyor.
Patron Hümeyra Keskin yüzde 90 düşen hisseyi sattı, hisse tavan yaptı
1 milyon liranın getirisi uçtu: İşte en yüksek faiz veren bankalar
Kredi kart limiti düzenlemesi askıya alındı
TCMB Başkanı Karahan, Meclis'te sunum yapacak
Hakan Aran'dan geri vites: Ekonomi programına desteğim sürüyor
Ateşkesle TL varlıkları nefes aldı
Papara'yı kim satın aldı?
Kontrolmatik hissesi neden tavan oldu?
Yabancı yatırımcıdan Türk varlıklarına geri dönüş




YORUMLAR
Yorum Yap