İstanbul Havalimanı'nda skandal: Gümrük memurları vurgun yapmış

İstanbul Havalimanı’nda gümrüklü alandan kaçak parfüm, gözlük ve ayakkabı gibi ürünleri çıkararak piyasaya sürdükleri tespit edilen 4 gümrük görevlisi gözaltına alındı. Memurların şampanya patlatarak kendi aralarında eğlendikleri anlar da görüntülere yansıdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Havalimanı’nda görevli 4 gümrük personeli takibe alındı.

Yapılan çalışmalarda, şüphelilerin görevlerinin sağladığı kolaylıktan yararlanarak gümrüklü alandan usulsüz şekilde çıkardıkları ürünleri piyasaya sürdükleri belirlendi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik 5 eve düzenlenen operasyonda yapılan aramalarda 90 paket sigara, 83 parfüm, 77 gözlük, 33 ayakkabı ile şal, çanta gibi çeşitli ürünler, 21 şişe alkollü içki, 2 kafa üstü kulaklık ve ünlü bir markaya ait 1 kol saati ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol