İş insanını kaçırıp 1.5 Milyon TL fidye istediler
Bir iş insanını çiftlik evinde rehin tutarak 1,5 milyon TL fidye alan 9 kişi gözaltına alındı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde birden fazla kişiyle yağma olayına karışan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Şüphelilerin Konya’da yaşayan 2 iş insanını mağdur ettikleri, bu kişilerden birini Mersin’de çiftlik evinde zorla tuttukları ve 1,5 milyon TL fidye alarak bıraktıkları saptandı.
Yapılan teknik takibin ardından şüphelilere yönelik Mersin ve Diyarbakır’da yapılan eş zamanlı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda 401 gram esrar, 1 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 2 şarjör, 57 mermi, 2 tabanca ve tabancalara ait şarjör, 2 av tüfeği, 7 kartuş, 24 fişek ile iş insanına ait 150 bin TL’lik çek ele geçirildi.
Bilal Erdoğan: Benim uzmanlık alanım Avrupa; Avrupa'nın geleceği karanlık!
KKTC'de hükümet düştü! Başbakan Saner'den istifa kararı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve hortum uyarısı
Taksici Anadolu yakasına geçerken 'vize lazım' deyip turisti 400 dolar dolandırmış
Afgan çete lideri Sanger Ahmadi sınır dışı ediliyor
Kamuda işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılığa 13 gözaltı
Cumhurbaşkanı Erdoğan burslu Afgan öğrenci sayısını açıkladı
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Merkez Bankası’ talimatı
Mustafa Destici'den çıkış: Ben hayatın içindeyim, pahalılık var



YORUMLAR
Yorum Yap