İş insanı ve eşi kazada hayatını kaybetti
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada iş insanı Mehmet Kazım Sertdemir (71) ve eşi Seniye Sertdemir (72) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İzmir'in Karşıyaka ilçesi Mavişehir Mahallesi Fazıl Say Caddesi'nde dün 22.40'da trafik kazası meydana geldi.
Mehmet Kazım Sertdemir’in kontrolünü yitirdiği 35 CER 11 plakalı otomobil, karşı şeride geçip R.A. (42) yönetimindeki 35 BFB 374 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile araçlardaki Seniye Sertdemir (72) ve H.N.E. (29) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Menemen ilçesindeki Atatürk Plastik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan iş insanı Mehmet Kazım Sertdemir ve eşi Seniye Sertdemir, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Sertdemir çiftinin cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
78 kişi ölmüştü: İş güvenliği denetimi yapılsaydı facia önlenebilirdi
Erdoğan'ın vazgeçemediği tek isim!
Altaylı, 'İmamoğlu mu, Yavaş mı?' diye sordu: Açık ara öne çıkan isim sonrası anketi silince gündem oldu
İş dünyasından AK Parti'nin MKYK'sına kimler girdi?
İşte Erdoğan'ın yeni kurmayları
Ak Parti MYKY'ya hangi isimler girdi?
Erdoğan'dan TÜSİAD'a tepki: Kayıt dışı siyaset yapma dönemi artık kapanmıştır
Erdoğan'ın A Takımı'nda sürpriz isim!
Ekrem İmamoğlu'na 'Sahte diploma' soruşturması!




YORUMLAR
Yorum Yap