İş Bankası, Bayındır'ı Acıbadem'e kaç milyon dolara sattı?
İş Bankası, Bayındır hastanelerinin yüzde 80 hissesini Acıbadem Grubu'na devretti. Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, 2026 Mayıs ayında sıkı para politikasının normalleşeceğini vurguladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Türkiye İş Bankası, Acıbadem Sağlık Grubu ve Bayındır Sağlık Grubu’nun gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, yıl sonunda enflasyonun yüzde 29 seviyesinde beklediklerini söyledi.
Aran, 2026 yılının Mayıs ayında sıkı para politikasının normalleşeceğini vurguladı.
Politika faizi hakkında da açıklama yapan Aran, "Politika faizini yüzde 35 oranında planlıyoruz" ifadesini kullandı.
Basın toplantısında Hakan Aran, Bayındır Sağlık Grubu’nun yüzde 80 hissesinin ve yönetiminin Acıbadem Sağlık Grubu’na devredildiğini açıkladı.
55 MİLYON DOLAR DEVİR BEDELİ
Bayındır Sağlık Grubu'na ait hastanelerin de Acıbadem’e devredildiğini vurgulayan Aran, yüzde 80'lik hisse satışı için 55 milyon dolarlık ödeme aldıklarını söyledi.
Acıbadem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise 29 hastane ve 29 bin çalışana ulaştıklarını ve 15 ayakta tedavi tıp merkezlerinin olduğunu vurguladı.
Devir hakkında da konuşan Aydınlar, bunun sadece bir hisse alımı değil, bir kültürü ve altyapıyı satın aldıklarını ifade etti.
Vahap Munyar: Sayın valim, bu bizim çarşı değil!
Memur ve memur emeklisine hayal kırıklığı!
Pringles, Türkiye pazarına geri döndü, fiyatı dudak uçuklattı
Oda ve birlik seçimlerinde son durum!
Üniversite sınavını kazanamadı, 3 saatte inşaat mühendisi oldu
Kontrolmatik'in karı yüzde 91 düştü!
Zorlu'ya kötü haber: Vestel yine zarar açıkladı
Coca Cola'nın satışı düştü, karı yüzde 31 geriledi
İGA'nın eski CEO'su Atalay Gümrah nerede işe başladı?



YORUMLAR
Yorum Yap