İş adamından Filenin Sultanları için ilginç sözler: Maça konsantre olamıyorum, bacaklarına uzun don giysinler!
Bağkale şirketinin sahibi Zafer Bağkale, milli voleybolcuların için Facebook'ta yapılan bir paylaşımın altına tepki çeken bir yorum yazdı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kayserili işadamı Zafer Bağkale, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ilk sekiz takım arasına kalan A Milli Kadın Voleybol Takımı için yapılan "Tebrikler kızlar" paylaşımının altına, "Kız voleybol takımında ben maça konsantre olamıyorum federasyona söyleyin bacaklarına uzun don giysinler yoksa işimiz kötü" yazdı.
Bağkale, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcularının "Tebrikler kızlar" notuyla paylaşılan fotoğraflarına "Kız voleybol takımında ben maça konsantre olamıyorum federasyona söyleyin bacaklarına uzun don giysinler yoksa işimiz kötü" diye yazdığı görüldü. Bağkale'nin yorumu, tepki topladı.
NE OLMUŞTU
Daha önce de, ilahiyatçı İhsan Şenocak, milli voleybolcularla ilgili, "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın. Sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin" paylaşımında bulunmuştu.

T24
Türk kadını Tokyo'da tarih yazdı! Busenaz Sürmeneli olimpiyat şampiyonu!
Buse Naz Çakıroğlu'ndan kadın boksunda ilk olimpiyat madalyası
Rıdvan Dilmen ekranlara geri döndü!
Messi dönemi bitti! 140 Milyon Euroluk veda
Fenerbahçe'den 'Fenerbahçe token' açıklaması
Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı
Yüzde 10'u 3.2 Milyar Dolara satıldı!
Olimpiyatlarda tarihi an! Buse Naz Çakıroğlu finalde
Filenin Sultanları Olimpiyatlara veda etti!



YORUMLAR
Yorum Yap