Irak'ta milletvekilinin evinden çıkan altın iç çamaşırı şoke etti
Irak’ta Başbakan Ali el-Zeydi’nin talimatıyla başlatılan yolsuzluk operasyonlarında, aralarında milletvekilleri ve üst düzey bürokratların da bulunduğu 67 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Operasyon kapsamında bir milletvekilinin evinde 57 milyon dolar nakit para, 27 kilo altın ve altından yapılmış iç çamaşırı ele geçirildiği ifade edildi.
Irak’ta hükümet, yolsuzlukla mücadele kapsamında son yılların en geniş çaplı operasyonlarından birini yürütüyor.
Devlet kurumlarında yürütülen soruşturmalarda çok sayıda üst düzey isim hakkında işlem yapılırken, gözaltı sayısının da arttığı bildirildi.
İddiaya göre Milletvekili Hind El-Abbasi'nin evinde yapılan aramada 57 milyon dolar nakit para ve 27 kilogram saf altın ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca altından yapılmış iç çamaşırı bulunduğu ifade edildi.
67 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Soruşturma kapsamında aralarında milletvekilleri ve bürokratların da bulunduğu 67 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
Operasyonun, kamu kaynaklarının kötüye kullanılması ve yolsuzluk iddialarına yönelik yürütülen geniş çaplı incelemenin parçası olduğu ifade edildi.
Trump'tan oğullarına ballı ihale
Bir ülke daha altın pasaporta geçiyor: Yatırımcılara vatandaşlık verecek
Venezuela 7.5 ve 7.2 depremlerle sarsıldı!
İngiltere'de '10 Numara'ya Burnham geliyor
Trump’tan kuantum imzası
İngiltere Başbakanı Starmer gözyaşları içinde istifa etti
Meloni'den Trump'a rest: Sana yalvarmam
İşte ABD-İran anlaşmasının 14 maddelik metni
Trump zirvede gecikti: Patron benim



YORUMLAR
Yorum Yap