İmamoğlu'ndan Rahmi Koç'a unutulmayacak hediye!
Rahmi Koç Müzesi'nin 30'uncu yılı için hazırlanan 'Beygir Gücü' sergisinin açılışına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Valisi Davut Gül de katıldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Rahmi M. Koç Müzesi, 30’uncu yılını “Beygir Gücü” adlı özel bir sergiyle kutladı. Koç Holding Şeref Başkanı ve Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rahmi M. Koç’un ev sahipliğinde gerçekleşen sergi tanıtım gecesine, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve pek çok davetli katıldı.
“Atın otomobille, sanatın mühendislikle buluştuğu müthiş bir tarihsel yolculuk” temasıyla düzenlenen sergide, klasik otomobiller ve sanat eseri niteliğindeki at heykelleri bir arada sergileniyor.
Rahmi M. Koç, açılış konuşmasında otomobillerini müzeye emanet eden koleksiyonerlere, at heykellerine katkı sağlayan sanatçılara ve sponsorlara teşekkür etti.
Gecede bir başka önemli duyuru ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi.
RAHMİ KOÇ'A JEST
İmamoğlu, Beyoğlu’nun en işlek caddelerinden birisi olan ve Rahmi M. Koç Müzesi’nin yer aldığı Hasköy Caddesi’nin isminin “Rahmi M. Koç Caddesi” olarak değiştirildiğini açıkladı.
Rahmi Koç’a, üzerinde yeni cadde adının yazılı olduğu bir sokak tabelası hediye edildi.
Buffett, 150 milyar dolarlık servetini bağışlayacak... Mirasını ailesine neden bırakmıyor?
Elon Musk büyük kumar oynadı, 84 milyar dolar kazandı!
Demir Sabancı'nın eşi 53 yaşında yeniden okullu oldu
Koç Holding, alanında ilk ve tek şirketi satın aldı
Ünlü iş insanına AVM'de dayak!
Ünlü iş insanı Birol Akpınar'ın milyarlık boşanma davasında yeni detaylar
OdaTV'ye cevap: Uçağını sarı, kırmızıya boyatan Abdullah Kavukcu değil!
Sosyete 'Uğursuz Yalı'yı konuşuyor: Alanın başı dertten kurtulmuyor!
4 yıldır kapalıydı: Ünlü iş insanı parayı bastı




YORUMLAR
Yorum Yap