İmamoğlu: İkinci sandalye de sıkıntılıydı, üçüncüyü verdiler
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haber Global'de Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında 'kırık sandalye' konusuna ilişkin konuştu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İmamoğlu, Beştepe'deki buluşmayla ilgili "İyi tarafından bakmalı herkes. Her şeye rağmen pozitif bir buluşmaydı. Bizim uzun zamandır böyle bir talebimiz vardı. Belediye başkanı olarak İstanbul'u konuşmak istediğimi söylemiştim. Bence değerli bir toplantı yapıldı. 6 maddelik taleplerimiz olmuştu. Bundan sonraki sürecin bütünüyle diyalogla yürütülmesi konusunda bir talebimiz oldu. Bu talebimizin kabul edilmesi açıkçası iyi bir gelişmeydi" dedi.
'İKİNCİ SANDALYE DE SIKINTILIYDI ÜÇÜNCÜYÜ VERDİLER'
Kırık sandalye konusuna da değinen İmamoğlu, "Günün bu kısmından daha çok sandalye kısmının konuşulduğunun farkındayım. Herkesin sandalyesi belliydi. Naklen yayından sonra ben konuşmamı yaptım. Sonra sandalye kırıldı, hafif yere düştük haliyle. Hatta ikinci sandalye de sıkıntılıydı, üçüncüyü verdiler. Cumhurbaşkanı 'sandalyeyi kırdın israf ediyorsun' dedi. Ben de 'olsun, ikinciye sağlam otururuz' dedim. Tabii ki seçimin yenilenmesine göndermeydi. Oradaki süreci talihsizlik olarak yorumluyorum, her ne kadar kamuoyu böyle yorumlamasa da" diye konuştu.
Bir TRT dizisine İBB’nin milyonlarca lira aktardığını söyleyen İmamoğlu, “Bir TRT dizisine 20-25 milyon lira niye aktarsın İBB. Diziye sponsor olmak belediye şirketlerinin işi mi? Televizyon buna reklam alır ve para kazanır” dedi.
AKP’den istifalara karşı B planı: Partide kal makamı kap
FETÖ operasyonunda yakalanan 111 muvazzaf astsubay tutuklandı
İşte 23 Haziran'ın İstanbul'a maliyeti
Karamollaoğlu: Erdoğan’ın ‘KHK mağdurları’ için ‘af’ hazırlığı yaptığı izlenimi edindim
Adnan Oktar: İngiliz derin devleti beni hedef alıyor, tutuklandığım gece dolar 3.70'lerden 5'lere çıkarıldı
Eski HSYK Genel Sekreteri'ne FETÖ'den 15 yıl
'Pejmürde ederiz' çıkışı sonrası Soylu ile İmamoğlu ilk kez bir arada
ALES başvuruları başladı
Kılıçdaroğlu: Borçlanma Genel Müdürlüğü kuruldu artık borçlar yönetilemiyor



YORUMLAR
Yorum Yap