İmamoğlu, Eminönü'ndeki pis kokudan şikayetçi: Bu koku balık kokusu mu, tuvalet kokusu mu?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yağmurdan etkilenen yerlerde inceleme yaptı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Yağmur sonrası mağdur olan esnafla konuşan İmamoğlu, Meteoroloji'den ikazın çok geç geldiğini belirterek maddi ve manevi olarak esnafın yanında olduğunu belirtti. İmamoğlu, ayrıca Eminönü'nde alt geçitten geçerken duyulan koku ile ilgili zabıtanın denetlemesi talimatını verdi.
İmamoğlu "İstanbul’daki yoğun yağmurdan etkilenen yerlerde ekiplerimizden anlık bilgi aldım. Ekiplerimizle yağmur sonrası inceleme yapıyoruz." dedi.
İstanbul'u sel aldı, Başkan İmamoğlu nerede?
İmamoğlu yaptığı açıklamada "15-20 dakika içinde saatte 114 kiloyu bulan baş edilemez bir yağmur. Meteoroloji'den ikaz çok gecikmiş. Orta şiddet diye rapor edilmiş yaklaşık 40 kilo diye ikaz geçilmiş ama çok büyük bir fark var arada. " ifadelerini kullandı.
İmamoğlu, "Tatile çıktı"haberleriyle ilgili sorulan soru üzerine "Boş konuşan boş konuşuyor zaten makamı ne olursa olsun. İmamoğlu neden tatildeymiş, bak sen... Bizim tatilimiz de şeffaf. İki gün Hacıbektaş'taydık. İki gün de ailemizle olduk. Bu tarihte afet olursa elbette koşar geliriz" dedi.
Eminönü'nde alt geçitten geçen İmamoğlu, "Bu koku balık kokusu mu tuvalet kokusu mu? Bu koku hep oluyor mu burada? Zabıta burayı denetlesin" dedi.
Yılman'dan İmamoğlu'na tavsiye: Keşke İstanbul yerine Bodrum’dan aday olsaymış
İstanbul'u sel aldı, Başkan İmamoğlu nerede?
Kılıçdaroğlu: Suriyelilere değil iktidara tepki gösterin
İstanbul yağışa teslim: Kapalıçarşı'yı su bastı
9 yıllık cinsel işkencenin bedeli 4 ay tutukluluk
İBB önünde okuduğu bildiriyle İmamoğlu'nu kınayan Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi
Tanrı Dağları'nda uluyan MHP'li Enginyurt'un yeni hayali
Mazbata haftasında bile personel yığmışlar
'MİT Müsteşarı Hakan Fidan Washington’a büyükelçi mi oluyor?'




YORUMLAR
Yorum Yap