İBB bursuyla ABD'ye giden Ravza Kavakçı haberlerine erişim engeli geldi
Ravza Kavakçı Kan'ın İBB'de işe girip aynı gün aldığı burs ile de ABD'ye gitmesine dair atılan tweet ve yapılan tüm haberlere mahkeme kararıyla erişim engeli getirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Ravza Kavakçı Kan'ın İBB'de işe girip aynı gün aldığı burs ile de ABD'ye gitmesine dair atılan tweet ve yapılan tüm haberlere mahkeme kararıyla erişim engeli getirildi.
NE OLMUŞTU?
İBB kaynaklarına göre Ravza Kavakçı Kan, 16 Aralık 2008’de Metro AŞ’de insan kaynakları uzmanı oldu. Bilgisayar mezunu Kavakçı, işe girdiği gün ABD’ye “siyaset doktorası eğitimine” gönderildi.
İBB ile sözleşmesine göre 6 yıl 8 ay mecburi hizmet yapma şartı getirilen Kavakçı, 2 Eylül 2013’te döndü, iki yıl sonra da milletvekili seçildi. Beş yıllık doktora süresince Ravza Kavakçı Kan’a asgari ücretin bir buçuk katı maaş ödendiği belirtildi.
General atamaları Resmi Gazete'de
Moskova ziyaretini tamamlayan Erdoğan Ankara'ya döndü
Fatih Altaylı: Soylu hediye almadıysa, böyle bir fatura ile yolsuzluk mu örtbas edildi?
Ormanları PKK kundaklamış: Yaktık, yakacağız
Dilipak: Erdoğan sonrası yol haritası İsrail seçimlerinden sonra belli olacak
Soylu'dan '39 bin TL'lik hediye' iddialarına yanıt: Bu tam bir ahlaksızlık, alçaklık, biz orada esnaf ziyaretleri yapıyoruz
Devlet havalandı! Bahçeli 5 yıl sonra uçağa bindi
Samsun'da köprü çöktü, başkan vatandaşı suçladı
Bakanlar, kayyumdan aldıkları binlerce liralık ‘hediyeleri’ bizzat seçmiş!



YORUMLAR
Yorum Yap