Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı
Gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusu olan 82 yaşındaki Hıncal Uluç, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili T24’e konuşan Sami Çölgeçen, "Az önce Hıncal Bey'in doktoruyla konuştuk; durumunun oldukça kritik ve ağır olduğunu öğrendik" dedi.
Sami Çölgeçen, şunları söyledi:
"Biraz önce doktorla konuştuk, Hıncal Bey'in durumu oldukça kritik. Kendisinin zaten 1 böbreğinde sıkıntılar vardı ve böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de çok ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Bununla beraber başka sağlık sorunları da bulunmakta. Kendisi şu an yoğun bakımda yatıyor, durumunun ağır olduğunu öğrendik. 1960'dan beri çok yakındık, çok üzgünüm..."
Akciğerinde de sorun yaşayan Hıncal Uluç'a, kan zehirlenmesi sıkıntısı nedeniyle de yoğun bakım tedavisi uygulanıyor.
Yaklaşık üç ay önce kalçası kırılan ve eş zamanlı olarak by-pass ameliyatı geçiren Uluç'un, o günden beri hastane trafiğinin sürdüğü; 8 Temmuz Cuma sabahı ise yoğun bakım servisine kaldırıldığı öğrenildi.
Dikkat! Sosyal medyada 'sazan' kelimesine hapis var!
Gazeteci Batuhan Çolak'a cinsel saldırıdan 20 ay hapis cezası
Elon Musk, 44 milyar dolarlık Twitter anlaşmasını feshetti
Acun Ilıcalı'nın saatinin fiyatı dudak uçuklattı
Sedat Peker'den Ertuğrul Özkök ile ilgili yeni iddia: 100 bin dolar aldın...
Selvi: Erdoğan’ın eskime, yıpranma diye bir sorunu yok, o kendini güncellemeyi başarıyor
Ertuğrul Özkök, Sedat Peker’in iddialarını reddetti: 75 yıllık hayatımda sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım
Yılmaz Özdil, Sedat Peker'in yazdığı Mehmet Cengiz'e seslendi: 'Bana 1 milyon liralık dava açmaya benzemiyor değil mi?'
Sedat Peker, Demirören için tarih verdi...



YORUMLAR
Yorum Yap