Hastasından para alırken yakalanan Prof. tutuklandı!
Ameliyat olacak hastasından 15 bin lira aldığı iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Tamer Türk'ün (53), savcılıkta verdiği ifadede, "29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım" dediği öğrenildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bursa Cumhuriyet Savcılığı, bir hasta yakınının şikayeti üzerine, Sağlık Bakanlığı Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi’nde görevli olan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Tamer Türk hakkında soruşturma başlattı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, paraların seri numarasını aldı. Ekipler, paraları alan doktoru suçüstü yakaladı.
Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgusu sonras Prof. Dr. Türk, dün ‘İrtikap’ suçundan adliyeye sevk edildi. Türk, çıkarıldığı 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, tutuklandı.
SAVCILIKTA KONUŞTU
Prof. Dr.Tamer Türk’ün, savcılıkta verdiği ifadesinde, yöneltilen suçlamayı kabul etmeyip, “Ben 29 yıllık hekimim. Birçok ameliyat gerçekleştirdim. Hiçbir hasta ve yakınından para almadım. Asılsız olan iddiaları kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.
Saygı Öztürk: İstifa eden general sayısı 5'e çıkmış, bu kesin ve teyitli bilgidir
Bakan Varank'tan iddialı sözler: Herkes uçan arabamızı konuşacak
Sedat Peker'e 'Erkam Yıldırım' davası!
Avukat 42 Milyon TL nasıl dolandırdı?
Bilim insanları araştırdı: Uçuştan önce PCR testi ne kadar etkili?
Bülent Arınç: Dindarların gazabından korkmak lazım
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Okulları kapalı tutma lüksümüz yok
CHP eski milletvekili Şahin Mengü hayatını kaybetti
İstifa eden o generaller belli oldu



YORUMLAR
Yorum Yap