Hande Ataizi nafakasına zam istiyor!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, yedi yıl önce boşandığı Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey’e karşı “nafaka artırımı” talebiyle İstanbul Aile Mahkemesi’nde dava açtı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Ataizi, 2012 yılında evlendiği ve 2018’de anlaşmalı olarak yollarını ayırdığı Benjamin Harvey ile birlikteliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki oğulları Leon’un ihtiyaçlarının arttığını belirterek mevcut nafakanın yetersiz kaldığını savundu.

Mevcut Nafaka ve Yeni Talep

Boşanma anlaşmasıyla Leon’un velayeti Ataizi’ne verilmiş, Harvey’in ise çocuğu için aylık 1500 dolar nafaka ödemesi kararlaştırılmıştı.

Bu miktar günümüzde kur farkıyla 1790 dolara (72 bin TL) yükseldi. Ancak Ataizi, bu paranın çocuğun eğitim ve yaşam giderlerini karşılamadığını öne sürdü.

Dilekçede Vurgulanan Gerekçeler

Mahkemeye sunulan dilekçede şu ifadelere yer verildi:

“Çocuğun okuduğu okul, yaşadığı semt ve çevresi dikkate alındığında masraflar ciddi şekilde artmıştır.

Bu nedenle aylık nafakanın 300 bin lira olarak belirlenmesini talep ediyoruz.”

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol