Hakan Binbaşgil duyurdu: Bankacılık sektöründe koronavirüsünden ilk ölüm
Bankacılık sektörü, ilk kaybını verdi. Özel bankanın Esentepe şubesi çalışanı koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bankacılık sektöründe korkulan gerçek oldu. Günlerdir evdekal çağrılarına rağmen insanların basit işlemlerinden dolayı bile banka şubelerine gitmesi, yerli sermayeli özel bankanın güvenlik görevlisinin yaşamını yitirmesine neden oldu.
Bankanın İstanbul Esentepe şubesi güvenlik görevlisi K.S, dün gece hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. Güvenlik görevlisi tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
BANKA YASTA
Güvenlik görevlisi K.S'nin vefatı bu sabah bankanın genel müdürü Hakan Binbaşgil tarafından tüm çalışanlarına mail ile duyuruldu.
Mailde, K.S.'nin ilk testinin pozitif çıktığı, ikinci testinin sonucu beklenirken dün akşam hayatını kaybettiği açıklandı.
Binbaşgil, tüm personele yazdığı başsağlıgı mesajında "Hepimizi derin bir kedere boğan bu olayın acısını tarif etmek mümkün değil" dedi.
Paramedya
Ziraat Bankası Cihangir Şubesi'nde koronavirüsü çıktı, 14 günlüğüne kapatıldı
Koronavirüs bilgilendirme maillerine dikkat!
Esnaf ve sanatkarların kredilerine erteleme
Merkez Bankası: Koronavirüs salgını nedeniyle belirsizlikler artıyor
Halkbank'tan tüm esnaf ve sanatkarlara 25 Bin TL destek
Herkes merak ediyor: Bankalara borçlar nasıl ertelenecek?
KGF Genel Müdürü görevinden ayrıldı, yerine kim atandı?
Bakan Albayrak: Koronavirüs tedbirlerine özel banklarda eşlik edecektir
Banka önlerinde Korona kuyruğu: Sıranın ucu bucağı görünmüyor



YORUMLAR
Yorum Yap